#38 Tworzenie czekolady od plantacji do tabliczki – Deseo

przez Kuba

Jeśli kiedykolwiek zastanawialiście się, jak się podpisuje umowy z kartelami, yyy... z plantatorami kakao i jak się w Polsce robi swoją czekoladę rzemieślniczą, to mamy odcinek dla Was!

"Pan Prezes" marki Deseo zaprosił nas do pracowni przy ul. Suwak, zdradził tajemnice przygotowania ziaren i temperowania czekolady, a następnie o wszystkim opowiedział. Zapraszamy na najnowszy odcinek Podcastu Kulinarnego!

Spotify: https://bit.ly/KN_podcast
YT: https://bit.ly/KN_youtube
Google Podcasts: http://bit.ly/KNGoogle_Podcast
i iTunes: https://bit.ly/KN_apple

 

Przeczytaj również

Skomentuj!

Strona korzysta z ciasteczek (cookies), żeby przyśpieszyć jej działanie i poprawić jakość dla czytelnika. Akceptuj Czytaj więcej

%d bloggers like this: