#010 Podcast Kulinarny – Jaka jest przyszłość burgerów?

przez Kuba

ROZMOWA W ROGER THAT FOODS

Spotkaliśmy się z Patrykiem i Łukaszem – współwłaścicielami lokalu i food trucka Roger That Foods – zapytać o początki działalności, doświadczenie, pracę w gastronomii i łączenie jej ze studiami.

Jednocześnie opowiadają jak to jest robić jednego z najlepszych burgerów w Warszawie, czy czytają recenzje na swój temat i jakie mają plany na przyszłość. Recenzję i więcej zdjęć znajdziecie osobno w recenzji, a poniżej link do naszego kanału Youtube. “Podcast Kulinarny” dostępny również na Spotify i iTunes.

#010 Podcast Kulinarny - Jaka jest przyszłość burgerów?

Przeczytaj również

Skomentuj!

Strona korzysta z ciasteczek (cookies), żeby przyśpieszyć jej działanie i poprawić jakość dla czytelnika. Akceptuj Czytaj więcej